Även om det fortfarande råder busväder på sina håll i landet så kan man ändå känna känslan av vår i vårt avlånga land.
En av de bästa sakerna med våren är att man äntligen får plocka fram grillen igen, något många passade på att göra under påsken där vädret tillät.
Receptet här nedanför är perfekt för grillen och kommer garanterat att överraska alla som får smaka – häng med!
Receptet nedan är en riktig drömblandning av paprika och ost.
Det är en perfekt förrätt eller som sidosnack till en god köttbit!
Så här gör man
- Skär bort stjälken från paprika. Börja snittet cirka två centimeter ut och skär bort ”locket”.
- Gröp ur paprikans innehåll av fröer och annat.
- Fyll hålet i paprikan med valfri ost (rekommenderat är pepper jack cheese, gouda, eller mozzarella).
- Addera finhackade jalapenos (cirka 1 tesked per paprika).
- Linda in paprikorna i folie och lägg dem på grillen tills osten smält (håll utkik).
- Smaka av och NJUT.
Här nedanför kan du se ett klipp på hur man gör.
Hur gott som helst ju, detta måste man ju prova!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här smarriga receptet!