När något låter för bra för att vara sant, så är det oftast det. Så lyder den gamla regeln.
Men då och då snubblar man över något, oftast ett matrecept, som faktiskt är för bra för att vara sant.
Ta bara en titt på efterrätten här nedanför, den får det verkligen att vattnas i munnen!
Att laga efterrätt är inte alltid det enklaste. Det ska vara gott, gärna sött men inte för sött, och lite påhittigt. Alternativen blir snabbt färre då.
Kräver massor av jobb
De flesta efterrätter man hittar som ser goda ut är ganska avancerade och kräver såväl tålamod som skicklighet, något man kanske inte har i överflöd om man redan gjort en hel middag.
Efterrätten här nedanför är dock raka motsatsen. Den är superenkel och består dessutom bara av en enda ingrediens!
Allt man behöver är en timer, en kastrull med kokande vatten och en burk kondenserad mjölk.
Krämig dessert
Börja med att koka upp vatten, sedan lägger man helt sonika i burken med kondenserad mjölk och låter det koka i 2,5-3 timmar.
Det enda man behöver vara uppmärksam på är att hela tiden fylla på med nytt vatten då det dunstar efterhand, så att burken hela tiden är täckt i vatten.
När det kokat klart får burken svalna innan efterrätten Dulce de Leche är redo att avnjutas.
Se själv hur man gör i videon här nedanför!
Så smarrigt och så enkelt!