Att laga pasta till middag klarar de flesta av. Men att få till pastan så det blir sådär himmelskt god är inte lika vanligt.
Men lagar man enligt Filip Poons drömrecept här nedanför så har man kommit en bra bit på vägen.
Spana själv in det supersmarriga – men enkla – receptet här nedanför!
Att slänga ihop en pasta till middag är enkelt och ofta blir det ganska gott.
Filip Poon pasta aglio e olio
Men vill man fortsatt hålla det enkelt men ändå få till smakerna så det smakar bättre än en ”vardagspasta” kan man följa Filip Poons recept nedan.
För en portion behöver du:
1 portion eko Spaghetti
0.5 dl eko olivolja (välj själv hur mycket du vill ha)
3 st skivade eko vitlökar
1 näve hackad persilja
Salt
1 nypa chiliflakes
Extratillbehör:
Eko citron om man känner för det eller lite eko parmesan.
Gör så här
- Koka pastan.
- Hetta upp olivoljan på medelvärme, ha i vitlöken salt och chiliflakes.
- Stäng av värmen och låt stå.
- Gå i med den kokta pastan och ca 0,5 dl pastavatten, persiljan och rör om.
Här nedanför kan du se ett klipp på hur Filip själv gör.
Så enkelt men så gott!
Tryck nu på DELA-knappen!