Skomakarlåda på Leif Mannerströms vis är något alldeles speciellt

Skomakarlåda är en av de där husmanskost-rätterna som kanske ibland glöms bort. Men när man väl får sätta tänderna i en välgjord så dansar smaklökarna.

Här nedanför visar Leif Mannerström hur man slänger ihop en gudomlig succé – häng med!

Skomakarlåda har en lång tradition i Sverige och få maträtter skriker husmanskost lika mycket. Nu ska vi ta itu med Leif Mannerströms tolkning av rätten!

Leif Mannerströms skomakarlåda

För att laga receptet behöver du följande ingredienser:

Biff
Gräslök
Rödlök
Persilja
Smör
Vitlök
Purjolök
Bacon
Grädde
Mjölk
Citron
Mjölig potatis
Worcestershiresås
Salt & Peppar

Här hittar du fler smarriga recept från Matbibeln!

Så här gör du

Vad gör man då med alla ingredienser för att få ihop det till en skomakarlåda? Jo, man kollar helt enkelt på klippet här nedanför där Leif Mannerström i egen hög person visar hur han går tillväga.

Här hittar du fler smarriga recept från Matbibeln!