Lasagne á la Leif Mannerström får det att vattnas i munnen

Lasagne är den perfekta höstmåltiden. Eller ja, det är väl en perfekt måltid egentligen när som helst på året men just under hösten sitter det extra fint. Det är en sådan rätt som är bra på många olika vis för det går lika bra att äta som bättre middag när man har gäster men också bra i matlådan.

Här nedanför visar Leif Mannerström hur han lagar det på sitt eget sätt, och när man ser resultatet blir man garanterat hungrig. Häng med!

Under veckorna är det inte alltid så enkelt att hitta tid eller ork att ställa sig vid spisen och laga mat. Därför är det väldigt skönt att laga mat som ofta räcker till några matlådor som man kan ta med till jobbet. Utöver att spara tid så sparar man en hel del pengar på att inte köpa lunch ute. Lasagne är en maträtt som inte bara är otroligt god utan också ofta räcker till matlådor. Här nedanför kommer ett smarrigt lasagnerecept signerat ingen mindre än Leif Mannerström!

Leif Mannerström lasagne

För att laga Leif Mannerströms lasagne behöver du följande ingredienser:

Köttfärssås
Smör
Olja
Vetemjöl
Färsk spenat
Parmesan
Västerbottensost
Pecorino
Grädde
Mjölk
Vitlök
Vitpeppar
Lasagneplattor

Här hittar du fler smarriga recept från Matbibeln!

Gör så här

Vad gör man då med ingredienserna? Jo man kan helt enkelt titta på klippet här nedanför, där Leif går igenom steg för steg hur man gör. Så smart och resultatet får en verkligen att dregla.

Lasagne | Leif Mannerström

Så himla bra och enkelt, lasagne är dessutom alltid supergott!

Här hittar du fler smarriga recept från Matbibeln!

Exit mobile version