Bruschetta med en twist från Leif Mannerström: Underbart

Bruschetta är av många betraktad som det perfekta tilltugget eller förräten. Det knapriga brödet, den underbara vitlökssmaken och det söta från tomaterna som blandas med olivoljan och basilikan. Det är svårslaget, eller hur?!

Här nedanför kommer stjärnkrögaren Leif Mannerström att visa hur han tolkar den magiska förrätten. Häng med!

Att kunna bjuda på en bra förrätt på när man får hem gäster är inte alltid det enklaste. Man vill göra en tillräckligt god förrätt för att gästerna ska känna sig bortskämda men samtidigt behöver ju förrätten vara såpass enkel att den inte tar hela kvällen att tillaga, man vill ju ha tid att laga varmrätt samt att umgås med gästerna också.

Bruschetta av Leif Mannerström

Något som alltid gör succé och som dessutom är enkelt att laga är bruschetta! Grillat bröd, vitlök och tomat – det går inte att göra fel.

Du behöver följande ingredienser:

Färsk baguette
Färska tomater
Tomatpuré
Olivolja
Umamifond
Salt & peppar
Dijonsenap
Vitlök
Gul lök
Sardeller
Basilika
Smör

Här hittar du fler underbara recept från Matbibeln!

Så här gör man

Vad ska man då göra med alla ingredienser för att få ihop alltsammans till en supersmarrig bruschetta som får gästerna att tigga om mer? Det hela är mycket enkelt. Allt man behöver göra är att ta sig en titt på klippet här nedanför. Där visar nämligen Leif Mannerström i egen hög person hur man ska göra för att få till den perfekta aptitretaren.

Bruschetta | Leif Mannerström

Bruschetta, så enkelt men ack så gott! Det här måste man ju bara göra nästa gång man har bjudit över gäster, så underbart!

Här hittar du fler underbara recept från Matbibeln!

Exit mobile version