Paprika är oerhört mångsidigt och går att använda till de flesta maträtter. Men det är sällan som paprikor hamnar i fokus, men med receptet här nedanför fokuserar verkligen på paprikor. Häng med!
Receptet nedan är en riktig drömblandning av paprikor och ost. Det är en perfekt förrätt eller som sidosnack till en god köttbit!
Här hittar du fler underbara recept från Matbibeln!
Ostfylld paprika
- Skär bort stjälken från paprika. Börja snittet cirka två centimeter ut och skär bort ”locket”.
- Gröp ur paprikans innehåll av fröer och annat.
- Fyll hålet i paprikan med valfri ost (rekommenderat är pepper jack cheese, gouda, eller mozzarella).
- Addera finhackade jalapenos (cirka 1 tesked per paprika).
- Linda in paprikorna i folie och lägg dem på grillen tills osten smält (håll utkik).
- Smaka av och NJUT.
Här nedanför kan du se ett klipp på hur man gör.
Här hittar du fler underbara recept från Matbibeln!