Kycklingschnitzel av Leif Mannerström: Gudomligt gott

Schnitzel är nästan alltid en given succé, oavsett vem som får äta den. En av de största fördelarna är att man kan variera rätten med vilket kött som helst. Vanligast är kanske skinka men i receptet här nedanför bjuds vi på kycklingschnitzel.

Bakom spisen står ingen annan än Leif Mannerström och då vet man att slutresultatet blir otroligt. Scrolla själv ned och se själv!

Schnitzel är en centraleuropeisk rätt som även gjort succé här uppe i norr. I Sverige panerar vi ofta vår schnitzel i ströbröd, något man inte alltid gör i de mer centrala delarna av Europa. Här nedanför kommer ett utsökt exempel på en kycklingschnitzel.

Här hittar du fler underbara och enkla recept från Matbibeln!

Kycklingschnitzel av Leif Mannerström

För att laga Leif Mannerströms kycklingschnitzel behöver du följande ingredienser:

Kycklingbröst
Kokt skinka
Grevéost
Dijonsenap
Salvia
Ärtor
Lök
Persilja
Vetemjöl
Ägg
Panko
Olja
Smör
Salt
Vitpeppar

Gör så här

Hur gör man då med alla ingredienser? Jo, det enklaste man kan göra är faktiskt att ta och spana in klippet här nedanför. Där visar nämligen Leif själv hur han går tillväga. Vänta bara tills du får se slutresultatet, det är ingenting annat än magiskt.

Här hittar du fler underbara och enkla recept från Matbibeln!