Leif Mannerström halstrar råbiff på klassiskt vis – lyxigare än så här blir det inte

Råbiff utstrålar ingenting annat än ren och skär lyx. Det är något man kanske oftast äter på restaurang men det går faktiskt att göra det hemma också.

Här nedanför visar Leif Mannerström hur man lagar halstrad råbiff – resultatet får det verkligen att vattnas i munnen.

Råbiff kan på förhand kännas som en rätt man inte ger sig på hemmavid men faktum är att det inte behöver vara svårare än någonting annat man företar sig i köket.

Leif Mannerström halstrad råbiff

Leif Mannerström har ett underbart recept på halstrad råbiff, för att laga det behöver du följande ingredienser:

Oxfärs
Dijonsenap
Kapris
Lök
Rödbetor
Sardeller
Soja
Tabasco
Worcestershiresås
HP-sås
Äggula
Peppar
Salt

Så här gör du

I klippet här nedanför visar Leif i egen hög person hur man går tillväga:

Hur gott som helst ju!