Röding med romsås á la Leif Mannerström: Underbart gott

Röding med romsås är en maträtt man kanske mest förknippar med att gå ut på restaurang, där man unnar sig denna härliga fiskrätt med smak av hav. Men faktum är att man, ganska enkelt, kan få till denna underbara rätt även hemma i sitt eget kök.

Här nedanför visar ingen mindre än stjärnkocken Leif Mannerström hur han lagar sin smarriga variant av rätten, häng med!

Leif Mannerström är en av våra mest älskade kockar och när han delar med sig av ett recept, då gör man bäst i att lyssna för sannolikt så har man en riktig drömmåltid framför sig.

Ingredienser röding med romsås

För att laga Leifs röding med romsås behöver du följande ingredienser:

Röding
Smör
Salt
Grädde
Gräslök
Laxkaviar
Ströbröd
Vetemjöl
Dijonsenap
Gräddfil

Här hittar du fler underbara och enkla recept från Matbibeln!

Gör så här

Hur gör man då med alla ingredienser? Jo, man kan helt enkelt ta och titta på klippet här nedanför där Leif i egen hög person visar hur han lagar sin röding med romsås. När du ser slutresultatet kommer du vilja rusa ut i köket direkt och skrida till verket!

Här hittar du fler underbara och enkla recept från Matbibeln!